Küldetésünk

Formálódjon kívül-belül a TriétaDiétával!


Ma már az egészség egy trend, amit követni kell! Komplex, személyre szabott programunk méltó válasz a rohanó világra, ahol az embernek többnyire sokkal kevesebb ideje jut önmagára, mint szeretné.

 A TriétaDiétát az a vezérgondolat hozta létre, hogy az egészség megőrzése, vagy annak visszaállítása egy komplex folyamat. Nincs egy olyan módszer sem, ami mindenkinek egyformán jó. Nagyon fontos alapelvünk, hogy mindenkit a személyére szabott, igényeihez igazított módon segítsünk a fogyókúrában, vagy éppen a betegség specifikus diétájában. Nem akarunk senkit életmódváltásra kényszeríteni, inkább a megfelelő módszereket kiválasztva mi alkalmazkodunk klienseink életviteléhez.

A TriétaDiéta a legkorszerűbb tudományos ismereteket felhasználva, az evidencián alapuló orvoslás (Evidence Based Medicine) módszereit alkalmazva segíti kliensei életét. Alapítói, Dr. Zöld Sándor és Dr. Mák Erzsébet mindketten a Magyar Tudományos Akadémia köztestületi tagjai. A TriétaDiéta tanácsadói olyan diplomás – sőt több diplomás, tudományos fokozattal (PhD) rendelkező – szakember, akiknek szenvedélye a szakmája. Szenvedélye az emberek segítése, gyógyítása. 

Hogy Ön a legjobbat tudja kihozni magából fogyása érdekében, az előzetes felméréseket és az adott csomag kiválasztását követően egy dietetikusból, személyi edzőből és pszichológusból álló, online szaktanácsadói csapat dolgozik.

  • A helyes táplálkozás alapvető a fogyókúra idején az egészség megóvása érdekében. A Triéta-Diéta professzionális dietetikusai nem univerzális megoldásokat kínálnak, hanem a Te szervezetednek és igényeidnek legmegfelelőbb étrendjavaslatokat állítják össze az aktuális tudományos eredményeket alkalmazva.
  • Mozgás nélkül nincs egészséges fogyás. Személyi edződ egyénre szabott tanácsaival, edzésterveivel a mindennapi tevékenységeid közben lesz a segítségedre. Akár otthon, akár munkába menet, sőt a munkahelyen is vannak ügyes tréning praktikák, amik „lelopják” a fölös kilókat. A Triéta-Diéta trénere megtanítja ezeket!
  • Életünket elsősorban gondolataink, pszichés állapotunk határozzák meg.
    A pszichológussal való beszélgetések abban segítenek, hogy elérjed a kitűzött célodat. Fontos, hogy a program alatt mindvégig motivált maradj, és ne ad fel fogyókúrás álmaidat!

Folyamatosan bővülő kiegészítő szolgáltatásainkkal még jobban szeretnénk az Ön igényét, érdeklődési körét, életmódját kiegészíteni. 
Hívjon minket és mi teljes mértékben igazodunk igényeihez, hogy jobb formába kerüljön kívül-belül!

Vezetőség

Dr. Zöld Sándor, alapító, gazdasági vezető
a közgazdasági tudományok doktora

Dr. Mák Erzsébet, alapító, szakmai vezető
dietetikus, élelmiszer minőségbiztosító
agrármérnök, biológia tanár
az egészségtudományok doktora

Balogh Lívia, operatív vezető,
tanácsadó dietetikus

Call Now Button